BRUIN MEISJES Jane en SheaMoisture lanceren tweede jaarlijkse subsidiewedstrijd om oprichters van Black Beauty en Wellness te ondersteunen

by g.wijngaarden@rtv-7.com

Zwarte vrouwen beginnen hun welzijn op de eerste plaats te stellen, en Shea Moisture in samenwerking met BROWN GIRL Jane zorgt ervoor dat ze worden ondersteund in hun zelfzorgreis.

BRUIN MEISJE Jane en SheaMoisture hebben onlangs hun subsidiefonds van $ 150.000 aangekondigd, plus uitgebreide programmering ter ondersteuning van onafhankelijke schoonheids- en wellnessmerken die eigendom zijn van Black. De tweede jaarlijkse #BrownGirlSwap-beurscompetitie loopt op BROWNGIRLJane.com en biedt zwarte vrouwelijke oprichters een platform om hun merken te versterken, ondernemersmentorschap te ontvangen van veteranen uit de industrie en kritische financiering te krijgen.

“We zijn zo trots om voor een tweede jaar samen te werken met SheaMoisture om de #BrownGirlSwap te verbeteren”, zegt Malaika Jones, CEO van BROWN GIRL Jane. “De meerjarige verbintenis versterkt verder de voortdurende behoefte aan veelzijdige programma’s zoals deze om te beginnen met het creëren van gelijkheid in deze branche en het ondersteunen van zwarte bedrijven en de ondernemers erachter.”

De winnaars worden bekend gemaakt op 14-16 oktober 2021 tijdens de tweede jaarlijkse #BrownGirlSwap Black Beauty and Wellness Summit. De driedaagse virtuele hybride Summit brengt zwarte en bruine vrouwen samen om te praten over schoonheid, welzijn en ondernemerschap, biedt toegang tot wereldwijde opinieleiders en legt kennis, wijsheid en vertrouwen in de handen van aanwezigen.

“We zijn verheugd om onze samenwerking voor het tweede achtereenvolgende jaar voort te zetten met BROWN GIRL Jane, een bedrijf waarvan de missie en het doel zo nauw aansluiten bij SheaMoisture”, zegt Cara Sabin, CEO van SheaMoisture. “Onze samenwerking is een krachtige manifestatie van onze gedeelde doelen om echte impact en verandering binnen de industrie te brengen, door zwarte vrouwelijke oprichters te machtigen door het creëren van ruimte, het verstrekken van middelen en economische kansen.”

De subsidieontvangers van vorig jaar, zoals Base Butter en Range Beauty, hebben een enorme impuls gekregen met hun bedrijven, waaronder retailpartnerschappen met Target en Macy’s, nieuwe kantoorruimtes, teamuitbreidingen en nog veel meer.

“We zijn er trots op zo’n dynamisch programma voort te zetten dat ons in staat stelt gelijkgestemde merken te ondersteunen en uiteindelijk de volgende groep toekomstige leiders in schoonheids- en welzijnszaken zal genereren”, voegt Chief Impact Officer, Nia Jones, toe.

LEES VERDER
Modehuis samenvatting
VIDEOS
Modehuis samenvatting
Gabrielle Union zegt dat ze er spijt van heeft dat ze zich in haar iconische “Bring it On”-rol heeft gebogen
ENTERTAINMENT
Gabrielle Union zegt dat ze er spijt van heeft dat ik haar respecteer…
Gelukkige verjaardag LeBron en Savannah James
VIDEOS
Gelukkige verjaardag LeBron en Savannah James
Saweetie verbluft met haar Met Gala 2021-debuut
MODE
Saweetie verbluft met haar Met Gala 2021-debuut
China’s nieuwste munt laat wereldwijde markten stijgen
GESPONSORDE INHOUD
China’s nieuwste munt laat wereldwijde markten stijgen
DOOR FLASH FINANCE 2021

You may also like

Leave a Comment